Projekty

2014 Autorka konceptu : I. Pop-up store v zahradě ( výstavuje spolu s Daniele Givry a Zuzanou Krajčovičovou ) 

 

2005-2007 Manažerka projektu JPD 3: Otevřená věda  (pedagogický program pro vzdělávání nadaných SŠ studentů) 

 

2002 Kurátorka výstavy : Kresbymalbysochyobjekty, Galerie Vyšehrad 

 

2001 Řešitelka multimediální CD-ROM aplikaceČeští spisovatelé a literární věda na přelomu století 

řešitel projektu: Literární akademievysoká škola Josefa Škvoreckého 

1996 Autorka výstavního konceptu ( spolu se Svatoplukem Klimešem ) :  Evropa- tušení souvislostí, Starý královský palác, Pražský hrad (s A.F.T.E.C) 

1995 Autorka výstavního konceptu ( spolu se Svatoplukem Klimešem ) : výstavní projekt Slovo v prostoru, Galerie bří Čapků (s A.F.T.E.C) 

1995 Autorka výstavního konceptu ( spolu se Svatoplukem Klimešem ) :  výstavní projekt Mosty, mezinárodní projekt Praha-Norimberk, výstavní síň Mánes, Praha (s NSPU) 

1994 Kurátorka výstavy : Setkávání-RencontreGalerie bří Čapků ( v rámci projektu O.F.A. J.) 

1994 Kurátorka výstavního projektu : Les dialogues franco-tchēques, Galerie Arcana Montpellier (s NSPU) 

1994 Kurátorka výstavního projektu : Les Nouveaux Barbares, výstavní projekt v Kostele Sv. Jana Stětí, Praha Vyšehrad (s NSPU) 

1993 Kurátorka výstavy : v rámci stáží Setkávání – RencontreGröbeho vila, Institut dětí a mládeže MŠMT ČR  ( v rámci projektu O.F.A. J. ) 

1991-1993  Koordinátorka projektu za ČR : Mezinárodní projekt kulturních výměn O.F.A.J.: 36 jeunes createurs à Montpellier, Dresden et Prague ( 36 mladých umělců v Montpellier, Drážďanech a Praze ) 

 

Jana Křížová > O mně > Projekty

Bibliografie

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

Bibliografie

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

19. 12. 1983 | katalog
Keramika Jany Kánské
Dr. Jaroslav Hlaváček

Projekty

2014 Autorka konceptu: I. Pop-up store v zahradě

2005-2007 Manažerka projektu JPD 3: Otevřená věda I. (program pro vzdělávání nadaných SŠ studentů v Praze)

2002 Kurátorka výstavy: Kresby-malby-sochy-objekty, Galerie Vyšehrad

2001-2 Hlavní autorka projektu: multimediální CD-ROM aplikace: Čeští spisovatelé a literární věda na přelomu století

1996 Autorka výstavního konceptu (spolu se Svatoplukem Klimešem): Evropa – tušení souvislostí, Starý královský palác, Pražský hrad (s A.F.T.E.C)

1995 Autorka výstavního konceptu (spolu se Svatoplukem Klimešem): Slovo v prostoru, Galerie bří Čapků (s A.F.T.E.C)

1995 Autorka výstavního konceptu (spolu se Svatoplukem Klimešem): Mosty, mezinárodní projekt Praha-Norimberk, výstavní síň Mánes, Praha (s NSPU)

1994 Kurátorka výstavy: Setkávání-Rencontre, Galerie bří Čapků (v rámci projektu O.F.A.J.)

1994 Kurátorka výstavního projektu: Les dialogues franco-tchēques, Francouzsko-české rozhovory v Galerii Vyšehrad Praha a v Galerie Arcana Montpellier, s Claudem-Henri Bartoli (s NSPU a L´Association Arcana)

1994 Kurátorka výstavního projektu: Les Nouveaux Barbares, kostel Sv. Jana Stětí, Praha Vyšehrad (s NSPU)

1993 Kurátorka výstavy v rámci stáží Setkávání – Rencontre, Gröbeho vila, Institut dětí a mládeže MŠMT ČR (v rámci projektu O.F.A.J.)

1991-1993 Koordinátorka ČR: Mezinárodní projekt kulturních výměn O.F.A.J.: 36 jeunes createurs à Montpellier, Dresden et Prague (36 mladých umělců v Montpellier, Drážďanech a Praze)

KONTAKT
SPOLUPRÁCE
GDPR
COOKIES
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google